Video: The Floor Is Made of Lava udfører vendetta

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Så er vi klar med syvende afsnit af vores videoserie ‘On the Road’, hvor en stribe udvalgte kunstnere hver måned sætter sig bag rattet i den helt nye VW up!, stillet til rådighed af vores partner Volkswagen, og sammen med vores videohold kører ud til steder, der betyder meget for dem.

Denne gang ramte vi landevejen med Tobias og Simon fra The Floor Is Made of Lava, der blandt andet tager os med forbi bandets hovedkvarter og studie Max Peber HQ.

»Vi mødes der også uden at spille, for det er et rigtigt godt hænge-ud-sted. Nærmest en smugkrog med organiseret druk af og til og med dertilhørende John Wayne-poster og omgangsklokke«, fortæller frontmand Tobias Kippenberger.

Herefter går turen videre til Fyn for at hente et håndbor hos Simons forældre, der skal bruges til at sænke en fjendtlig båd i København, og undervejs bliver der skudt med luftgevær og kørt ræs i græsslåmaskiner.

Du kan se flere On the Road-videoer med blandt andre Christian Hjelm og EaggerStunn på Soundvenue.com/up.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af