Video: På kaotisk rutchetur med Broke

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Broke ‘Restless Beach’

Der er ikke meget strandstemning over musikvideoen til Brokes ‘Restless Beach’. I stedet lægger bandet ud med et tordenskrald, som taget ud af introen til ‘X-files’ eller en brugt 80’er gyser på VHS, før trommerne tager over og fortsætter marcherende derudaf. Musikvideoen til ‘Restless Beach’ er en kaostisk, klaustrofobisk og nervepirrende oplevelse.

Læs også: Breakin’ Sound: Broke

I horisonten hypnotiseres man af syngende og spillende silhuetter af lys i mørket, mens man med høj hastighed glider gennem en skakt af tordnende trommer, distortede guitarer og ildevarslende sirener. Du føles med andre ord, som om at du får en rutchetur gennem en affaldsskakt, hvor mørket kun brydes af psykedeliske fatamorganalignende skabninger.

‘Restless Beach’ er duoens første single, og vil være at finde på den kommende mixtape ‘BROKE – LIFESTYLE MIXTAPE’, som kan downloades gratis fra på fredag via bandets hjemmeside HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af