Video: The Raveonettes maskeret i børnehøjde

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

The Raveonettes ‘Curse The Night’

Vi befinder os i nattens København. En gade ligger forladt hen, da der klippes til en dreng på en trappesten. Han er iført en garderuniform, og med sig har han en tromme. Den nye musikvideo til Raveonettes’ ‘Curse the Night’ begynder helt uskyldigt som en drøm, men forvandles til et mareridt, da handlingen tager en uventet drejning.

Læs også: The Raveonettes anbefaler musik, film og bøger

Det kunne være et resultat af Sune Wagners ‘dark twisted fantasy’. Den mandlige halvdel af The Raveottes havde i hvert fald en helt særlig sindstilstand i tankerne, da han fandt tonelejet til vokalen:

»Curse the Night er en sang om uopnået kærlighed. Den er skrevet i NYC og det er mig selv der synger den skøre stemme i versene. Tænkte det kunne være sjovt at prøve at synge i et helt andet toneleje og lave den sådan lidt psykopatisk. Den har et virkelig drømmende mood. Vi glæder os til at spille den live til koncerterne i Danmark i weekenden«, siger Sune Wagner, der med sit kvindelige sidestykke Sharin Foo spiller koncerter i henholdsvis Vega og Studenterhuset i Aalborg fredag og lørdag.

‘Curse the Night’ er et nummer fra duoens seneste plade ‘Observator’.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af