Björk kureret med laser

Du kan måske huske, at Björk tidligere på året aflyste en række koncerter i udlandet som følge af problemer på stemmebåndet. Nu meddeler sangerinden, at hun føler sig fuldstændig kureret efter en vellykket laseroperation.

Læs også: Hør Björks remix-album

Den ‘Bastard’-aktuelle sangerinde postede derfor denne besked på sin officielle hjemmeside tidligere i dag:
»For nogle år siden fandt lægerne en vokalpolyp på mit stemmebånd. Jeg besluttede mig for at gå den naturlige vej og i fire år taklede jeg det med forskellige kostvarer og hvad ved jeg. Så opdagede de en bedre teknologi og jeg blev fristet til det her hi-tech laser behandling og jeg bliver nød til at sige, i hvert fald i mit tilfælde: kirurgi rocks!«.

Læs også: Björk står i sand til livet

Hun fortsætter med at undskylde for aflysningerne, men understreger, at hun glæder sig til at bruge sit problemfrie stemmebånd i 2013. Björk har netop udgivet albummet ‘Bastards’, en remixet version af ‘Biophilia’, hvor navne som Death Grips, Hudson Mohawke og Omar Souleyman har fortolket sangene.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af