Chromatics lækker otte tracks fra gemmerne

Chromatics-bagmanden Johnny Jewel har netop frigivet hele otte tracks fra gemmerne, som aldrig er blevet udgivet. Det drejer sig om en række numre fra gruppens ‘Kill For Love’-sessions, der blev indspillet mellem november 2009 og december 2011 og nu har set dagens lys under den samlede titel ‘Running From the Sun’.

Læs anmeldelse: Chromatics ‘Kill For Love’

Sættet indeholder nye versioner af kendte numre som ‘Kill For Love’, ‘These Street Will Never Look the Same’ og endda 60’er-hittet ‘Blue Moon’. Johnny Jewel bestemte sig angiveligt for at lægge numrene op efter en koncert i Paris, hvor han påvirket af jetlag og postkoncert-adrenalin fik ideen til at blende de otte numre sammen til et.

Hør eller download Chromatics ‘Running From the Sun’

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af