Earl Sweatshirt ‘Chum’


Det er hverken fester, piger eller drukture Earl Sweatshirt tumler med på sit nye track ‘Chum’. Rapperen tager tværtimod livets helt store issues i kur: Det ‘måske’ lidt for tidlige karrieregennembrud, forholdet til forældrene og ikke mindst kampen for at passe ind.

»It’s probably been 12 years since my father left / Left me fatherless / And I just used to say ‘I hate him’ in dishonest / When honestly I miss this nigga like when I was six«. Det er næsten hjerteknusende at høre på, og viser vejen for en mere moden Earl, hvis mørke tekst bliver fornemt akkompagneret af et simpelt beat af marcherende trommer og piano.

Læs også: Frank Ocean og Tyler på det nye Earl Sweatshirt-album

Alt efter Sweatshirts tweets at dømme har tracket også tappet den unge rapper for energi. Således sendte han ‘Chum’ på nettet med beskeden: »My phones been turned off… speak not to me… im leaving twitter now«.

Ekstra information om ‘Chum’ er derfor ikke til at støve op, men nummeret er fornemtlig at finde på Earls kommende album, der bliver gæstet af blandt andre Frank Ocean og Tyler.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af