Her er ugens 10 fedeste fester

Ugens fester byder blandt andet på Klumben, det farverige Yo Fok-kollektiv og When Saints Go Machine som dj’s.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Raske Penge & Klumben ‘Rundt’

Klumben indtager Rust
Det er onsdag og dermed aftenen, hvor Wrap er værter på Rust. Selvom festen er ugentligt tilbagevendende formår drengene bag alligevel at smide nogle fester. Sidste uge blev Rust uanmeldt vært for en uofficiel Chris Brown-efterfest, og i denne uge gæster Klumben (med en live-optræden) og Stunngunn de skrå brædder – what’s not to like?

Wrap: Klumben (Live) + Stunngunn
Onsdag den 21. november
Rust, København
Læs mere om eventet på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Pachanga Boys @ 10 Days Off

Pachanga-drengene indtager boxen
Hippiedanserne i Pachanga Boys (der halvt udgøres af Superpitcher) er klar til at nedsmelte Black Box med deres evindelige strøm af kærlighed, blomster og det, der er værre. Til at holde festen kørende er Kasper Bjørke føjet til aftenens line-up, der nok skal sikre sig, at det ikke er musikken, folk går ned på.

Culture Box presents: Pachanga Boys + Kasper Bjørke
Fredag den 23. november
Culture Box, København
Læs mere om eventet på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Yo Felles ‘The Anthem’

Yo Fok fejrer (mindst) 200-års fødselsdag
Yo Fok har skabt lidt af et navn for sig selv med optrædener under kollektivets farverige banner i utallige sammenhænge. Det er nu blevet tid til at se tilbage og fejre det forgangne år med fester og bootybass i hedonismens navn, og derfor indtager Yo Fok KB18 på fredag med, hvad de lover bliver nogle store navne.

*They Call Us* YOFOK
Fredag den 23. november
KB18, København
Læs mere om eventet på Facebook

Wood Wood Museum Grand Opening
Overskriften bør være nok i sig selv, men vi langer lidt mere over disken, for det har WoodWood og Carlsberg tænkt sig at gøre til åbningen af tøjmærkets nye museumsbutik på fredag. Foruden øl vil du støde ind i diverse tilbud og 15 portrætter skudt af Hasse Nielsen.

Wood Wood Museum Grand Opening
Fredag den 23. november
Frederiksborggade 54, København
Læs mere om eventet på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Black Cheese Mixxtape Vol. 2 ‘Præludium’

Black Cheese Night i dobbelt-A
For at citere eventmageren: »Ja, det sir jo næsten sig selv«, og det gør det vel egentlig også, når Pato med crew kommer til byen? Foruden den navnkundige entrepenør er også Skygg og Emil Lange blandt aftenens artister, og når de smider happy hour og billig bar oven i hatten, er der vist ingen vej uden om, når Black Cheese indtager Aalborg.

Black Cheese Night!
Fredag den 23. november
Viva La Revolucion, Aalborg
Læs mere om eventet på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Beastie Respond ‘Wait For Me’

Natkoncert på Rust
Beastie Respond rider stadig på bølgen efter sin optræden på Roskilde Festival i år og ankommer til Rust med et live-set-up. På den nye plade ‘Fictitious Nostalgia’ kan man høre både techno, electro og dubstep, og det bliver uden tvivl en mindeværdig oplevelse, når danskeren fredag nat indtager Rusts skrå brædder sammen med blandt andre Hors.

Rust Natklub: Beastie Respond
Fredag den 23. november
Rust, København
Læs mere om eventet på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Dada Disco @ Loulou Club ’12

Afterparty på Simons

De berlin-huserende franskmænd i Dada Disco er aftenens midtpunkt, når Costume fejrer udgivelsen af deres magasin nummer 128. Ligeledes kigger Klashys Sugarbois forbi og styrer mixerpulten til smagen af late night drinks.

Dada Disco (FR) @ Simons
Fredag den 23. november
Simons, København
Læs mere om eventet på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Paul McCartney & Stevie Wonder ‘Ebony & Ivory’

Ibenholt og elfenben på Jolene
Frederik Rosenstand og Christian Alexander blænder op for en flerfarvet festorkan, når den spraglede (i aftenens anledning) duo sparker dørene ind på Jolene og søndag morgens tømmermænd arm i arm melder sig med weltschmertzen på den anden side. Lad dig hylde i discoens varme favn endnu en nat og danseskoene for evigt bære dig gennem vinterens lunefulde måneder. Om de spiller Paul McCartney og Stevie Wonders klassiker vil kun tiden vise.

Ebony & Ivory
Lørdag den 24. november
Jolene, København
Læs mere om eventet på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

When Saints Go Machine @ The Great Escape ’12

When Saints Go Machine som dj’s

Kvartetten med det tætte forhold til klubscenen står lørdag aften for musikken på Culture Box. Både med Kenton Slash Demon og som individuelle dj’s har bandet i forskellige fraktioner vist sig som kapable leverandører af, hvad du bør lytte til lige nu, og i aftenens anledning har When Saints Go Machine teamet op med Lulu Rouge, som også blænder op for et af deres betagende dj-sets.

Culture Box presents: When Saints Go Machine + Lulu Rouge
Lørdag den 24. november
Culture Box, København
Læs mere om eventet på Facebook

RubA’Dub runder ugen af
Søndagsklubben på Stengade står endnu engang til rådighed, hvis du ikke fik festet igennem på weekendens ‘normale’ gå-ud-aftener. Denne gang med besøg fra Firehouse og det franske sound system Legal Shot.

RubA’Dub x Legal Shot
Søndag den 25. november
Stengade, Stengade 18, København N
Læs mere om arrangementet HER

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af