Her er ugens 10 fedeste fester

Glæd dig blandt andet til De Gyldne Damers Klub, kæmpefest i Helsingør og fødselsdag med besøg fra Trentemøller og Darkness Falls.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.


Eloq ‘Shine’

Onsdagslogen

Har du fulgt med i Soundvenues ugentlige festguide, så kender du Wrap-konceptet. Rust ligger dansegulv til, når en række af Københavns eklatante dj’s og festkaptajner ligger lyd til din onsdag. Denne uge kan du møde Cheff Records Eloq, Compadre, Emil Lange og Joakim Skovbjerg. Du finder ikke et bedre sted, hvis der allerede skal fest på om onsdagen.

Wrap
Onsdag den 28. november
Rust, København N
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.


Darkness Falls ‘The Void’

Gallerifest med stærkt program

Galleriet V1 i Kødbyen holder 10 års fødselsdag! Og med en efterfest på KB3. Trentemøller, Djuna Barnes, Kasper Bjørke og Darkness Falls har alle accepteret festanmodningen, sidstnævnte endda med en live-optræden. Vil du hænge med Københavns kunstneriske slæng, så skriv ’10 Years of V1 Gallery’ i kalenderen.

10 Years of V1 Gallery
Fredag den 30. november
KB3, København V
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.


Ukendt Kunstner feat. Murro ‘København’

Tilbage til Fremtiden
Overskriften er tyvstjålet fra Stengades egen Facebook-invitation, for Nørrebro-klubben ser nemlig i bedste Marty McFly-stil fremad, når de inviterer den engelske bas-dj og producer Foamo til byen, og spæder op med lokale kræfter i form af Okay Funky og Ukendt Kunstner.

Foama, Ukendt kunstner og Okay Funky
Fredag den 30. november
Stengade, København N
Læs mere om festen på Facebook

Damebal på Drone
Der er Gyldne Damer i vente, når kvindeklubben igen holder hof på Drone. Der bliver kamp om pladsen ved dj-pulten, når damer i alle afskygninger – bloggere, dj’s og musiknørder – skiftes til at sprede toner på Nørrebro. Kvindelogen har inviteret en enkel dreng bag pulten i form af Esben Weile, og så bliver stedet selvfølgelig åbnet for det andet køn senere på aftenen.

De Gyldne Damers Klub – Girls With Guns
Fredag den 30. november
Drone Bar, København N
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.


Anthea ‘Distraction’

Udenlandsk undergrundsparade

Western-klubben Tipi har hentet en flok skarpskydere fra klubmiljøet til KB18. Hovednavnet Anthea har gennem 15 år spillet shows i hele verden med det arrangørerne kalder ‘funk-fuelled house og techno’. Hun er oprindelig fra London, hvor hun var fast inventar i klubmiljøet, men bor i dag i Berlin. Denne weekend er hun i København.

Tipi feat. Anthea, Clovis og Justin Side
Fredag den 30. november
KB18, København V
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Lemâitre ‘Time to Realize’

Norsk elektronik på Rust 
Norske Lemâitre har takket være deres debut-ep ‘The Friendly Sound’ fået hul igennem rundt omkring i verden, og i forbindelse med deres skandinaviske tour slutter duoen manerligt af på Rust, inden flyets tip vendes mod Atlanten og De Forenede Stater. Ligeledes kommer bornholmertrioen Nonsens forbi og vender plader og skal nok hive det sidste af Rust ned, som nordmændende ikke fik med i første omgang.

Rust Natklub: Lemâitre + Nonsens + Dutty Wine
Fredag den 30. november
Rust, København
Læs mere om eventet på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Barker & Baumecker @ Boiler Room

Panorama i den sorte boks
Det er igen blevet tid til, at de stærke resident-djs fra Panorama Bar i Berlin gæster de danske pulte og spiller gang i Culture Box lørdag nat. Denne gang er det ND_Baumecker, der får gulvet til at ryste. Foroven ses førnævnte til en Boiler Room-session – et blåstempel af anseelig karakter i sig selv. Han joines af Virginia fra selvsamme stamsted, og The Flying Disco-drengene står for underholdningen i Red Box.

Sound of Panorama Bar: ND_Baumecker + Virginia
Lørdag den 1. december
Culture Box, København
Læs mere om eventet på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Raske Penge & Klumben ‘Rundt’

Kæmpefest i Helsingør
Den 1. december samles der ind til Operation Dagsværk på Kulturværftet i Helsingør. Aftenen får besøg af en uendelig liste af stærke navne. Livekoncerterne kommer Raske Penge & Klumben feat Topgunn, Eaggerstunn, Sleep Party People og The White Album til at stå for. De bakkes op af et massivt line-up af djs inklusive Eloq, Pato og Simon Dokkedal, og så går pengene til et godt formål – ingen grund til ikke at dukke op!

Natværk Helsingør 2012
Lørdag den 1. december
Kulturværftet, København
Læs mere om eventet på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Less Win ‘All Age RIP’

Smadder på Børneren
Der er hele fire bands på plakaten, når Salon:Pissoir denne gang indtager Christianias Børneteater. Less Win og Ocean View er begge pladeaktuelle og stærke bud fra den danske alternative rockscene med hvert sit perspektiv. Kristoffer Bech fra Shiny Darklys sideprojekt Jesus Chrisis samt den for aftenen udvidede nu-trio Battle sætter gang i festen med Salon:Pissoirs egne visuals lavet specielt til aftenens event.

Salon:Pissoir – Less Win/Ocean View/Jesus Chrisis/Battle
Lørdag den 1. december
Christianias Børneteater, København
Læs mere om eventet på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Asbjørn ‘The Criminal’

Talentklub på Stengade
Stengade danner rammen om to stærke, danske navne på lørdag, når Asbjørn lukker op for danseposen og strøer med lind hånd ud over publikum. Ligeledes indtager Soffie Viemose de skrå brædder med sin stærkt lovende electronica, der lover en mindeværdig aften. Det hele som led i talentklubben Poetry In Mono.

Poetry In Mono #10: Asbjørn + Soffie Viemose
Lørdag den 1. december
Spillestedet Stengade, København
Læs mere om eventet på Facebook

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af