Hør Kidds nye track ‘Fetterlein’


Foto: Nicolai Levin/Soundvenue

Hvis folk ikke havde opdaget det, er Kidd tilbage for fuld udblæsning. Dokumentarfilmen ‘Kidd Life’ havde i weekenden premiere og har udsolgt et hav af visninger, i torsdags spillede han det nye nummer ’16, og nu er rapperen på banen med endnu et nyt track. Det er nummeret ‘Fetterlein’, der er featuring TopGunn, og i weekenden blev det spillet i radioprogrammet Lågsus på P3.

Læs også: Hør Kidds nye nummer ’16’

»Jeg har været meget fascineret af ham og hans tilgang til livet. Forført af livet«, siger Kidd om den tidligere tennisspiller og nu reality-stjerne Frederik Fetterlein, der selvsagt har lagt navn til nummret.

Læs også: Billeder og reaktioner fra premieren på ‘Kidd Life’

En fascination der har ført til livsstilen kaldet ‘Fetterlife’, som i følge Kidd går ud fra devicen om »stærkt overforbrug uden at tænke over konsekvenserne af sit overforbrug«. Som alle i følge rapperen kan have brug for at udleve engang imellem.

Hør ‘Fetterlein’ i Lågsus HER. (Kidd er med efter fem minutter, ‘Fetterlein’ bliver spillet efter 15 minutter)

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af