Hør nye toner fra krystalslottet

De stilsikre canadiere har frigivet det tredje nummer fra deres kommende fuldlængde ‘III’, og ‘Affection’ landede lige tids nok til at blive årets Halloween-soundtrack. Det er formentlig ikke helt tilfældigt, eftersom Crystal Castles mørke, fjerne og ofte aggressive tilgang til musik er som født ud af en horrorfilm. På den gode måde.

‘Affection’ viser dog, som navnet antydet, en mere blid og melankolsk side af bandet. Vi befinder os stadig langt fra hyggestunden foran den knitrende pejs, men Alice Glass er langt mindre aggressiv og mere følsom i sin vokalteknik, og nummeret virker mere fjernt og drømmende end ekstatisk og besættende.

Læs også: Crystal Castles går amok i Danmark

‘III’ udkommer den 12. november, og herpå finder du også numrene ‘Plague’ og ‘Wrath of God’, som bandet allerede har sat i omløb. ‘Affection’ kan blive den tiltrængte pause i sættet, når Crystal Castles giver koncert i Danmark den 1. og 2. marts.

Hør Crystal Castles ‘Affection

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af