Low fejrer jubilæum med nyt album

Amerikanske Low har i 2013 tyve års jubilæum, hvilket bliver fejret med et nyt album fra trioen. ‘The Invisible Way’ bliver produceret af Wilcos Jeff Tweedy og udkommer den 19. marts. Bandet kommer i øvrigt forbi Loppen den 2. maj og giver koncert på deres Europatour.

I en pressemeddelelse udtaler frontmand Alan Sparhawk, at albummet kredser om »intimitet, narkokrigen, klassekampen, god gammeldags krig, arkæologi og kærlighed« – med andre ord de sædvalige ting. Derudover har bandet smidt en live-ep ‘Plays Nice Places’ på nettet til download kvit og frit.

Læs anmeldelse: Low ‘C’mon’

Den seks-track lange ep er optaget på bandets tour med Death Cab for Cutie, hvis forsanger Ben Gibbard synger med på en af sangene. Den indeholder i øvrigt et sprintnyt nummer ‘Waiting’.

Download ‘Plays Nice Places’ her:

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af