The New Spring varmer op for The Rumour Said Fire

Der er flere gode grunde til at investere i en billet til The Rumour Said Fire-koncerterne i november, men nu er der ekstra incitament.  The New Spring er nemlig offentliggjort som opvarmning, hvor Bastian Kallesøe debutterer med helt nyt live-setup.

Læs også: Lyt til nyt nummer fra The New Spring

Indtil nu har Kallesøe til koncerter optrådt alene med sin guitar, men denne gang har han Jens Ramon (Figurines) med på keyboard og Sebastian Hedevang (Shout Wellington Air Force) med på percussion. Trods sin korte levetid har The New Spring allerede udgivet to plader, ‘The New Spring’ fra 2011 og senest ‘Secret Amor’ fra i år.

Forsanger fra The Rumour Said Fire Jesper Lidang er selv lettere begejstret over sit held. »Vi er utroligt glade for at have ingen ringere end Bastian Kallesøes The New Spring-projekt med rundt på vores tre danske november-shows«, siger han.

Læs forresten stort interview med The Rumour Said Fire i det nye Soundvenue, hvor danskerne pryder forsiden.

The Rumour Said Fire + The New Spring
Fredag den 23. november
Studenterhuset, Aalborg

Lørdag den 24. november
Voxhall Aarhus

Søndag den 25. november
Store Vega, København V

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af