Video: Chromatics i farveforvrængende synthballade

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Chromatics ‘Cherry’

Johnny Jewel og resten af slænget fra Chromatics har endnu engang skabt en smuk synthballade, der passer perfekt til årstidens mørke og krystalklare nætter. Italieneren Alberto Rossini står bag den stilfulde video til ‘Cherry’ fanget gennem et filter af 90’er-synthnostalgi.

Læs også: Chromatics lækker otte tracks fra gemmeren

Kun Ruth Radelets krystalklare stemme og instrumenternes genskær af kulørte discolamper skinner gennem det tætmaskede filter af lo-fi-støj, som omslutter båe track og video’. På elegant italiensk vis har instruktøren fanget lyden af Chromatics på film, der minder om noget taget ud af et My Bloody Valentine-univers.

‘Cherry’ bliver formentlig at finde på den kommende Italiens Do Better-kompilation ‘After Dark II’. Kompilationen indeholder ud over Chromatics nyt fra Italiens Do Better-projekterne Glass Candy, Desire og Symmetry.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af