Video: Fallulah inviterer ned ad barndommens gade

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Så er vi klar med niende afsnit af vores videoserie ‘On the Road’, hvor en stribe udvalgte kunstnere hver måned sætter sig bag rattet i den helt nye VW up!, stillet til rådighed af vores partner Volkswagen, og sammen med vores videohold kører ud til steder, der betyder meget for dem.

I dette kapitel er Fallulah guide og tager os i hånden, mens hun slentrer ned ad barndommens gade ved Amager Fælled Skole og slår et smut forbi den tilstødende kiosk, hvor madpakken fik sparket til fordel for samosaerne. Desuden åbner Fallulah op om barndomshjemmet, og hvordan hendes sange blev nok for matematiklæreren, der gentagne gange måtte sende den unge sangfugl uden for døren.

Om tiden i danseskolen hos den famøse familie Fredie-Pedersen siger Fallulah: »Jeg skulle altid være drengen. Der var ikke nok drenge i det hele til dans, så fordi jeg var ret høj, endte jeg altid med, at jeg skulle være drengen. Det syntes jeg var ret nederen«. Drengens rolle slap Fallulah dog for, når hun sammen med sin bror stødte til forældrenes dansegruppe på restaurant Herzegovina i Tivoli, og om aftenen måbende så på, når mavedanseren kom og fortryllede tilskuerene.

Du kan se flere On the Road-videoer med blandt andre Christian Hjelm og Klumben og TopGunn på Soundvenue.com/up.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af