Video: Purity Ring på småcreepy vandretur

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Purity Ring ‘Lofticries’

Purity Ring har har strikket en surrealistisk og lidt småklam video sammen til ‘Shrines’-tracket ‘Lofticries’. Gennem en computerspilsinspireret videoføring følger vi i hælene på en række personer involveret i nogle mareridtsvækkende hverdagssituationer.

Læs anmeldelse: Purity Ring ‘Shrines’

En kvinde sidder roligt og afventende med en nyfødt barn i en blodig barselseng, en fyr forsøger halvhjertet at fiske et lig op af en sump, og en afklædt mand samler en småforstyrret kvinde op fra gulvet som en kludedukke. Fælles for historierne er den stoiske ro, som karakterer og kameraføring udviser, hvilket paradoksalt nok forstærker den uro, som scenerne vækker hos seeren.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af