Fem stærke navne til Spot Festival

Spot Festival følte åbenbart ikke, at de kunne gå på juleferie uden lige at fede deres musikprogram en smule op. Og det er fem rigtigt stærke nordiske navne, som er føjet til plakaten, hvor svenske Alina Devecerski ellers figurerede som enlig svale.

Det drejer sig først og fremmest om to danske favoritter her på redaktionen, CTM og When Saints Go Machine. Cæcilie Trier solodebuterede i efteråret som CTM med en fornem ep med dyster pop, og When Saints Go Machine er albumaktuelle i det nye år.

Læs anmeldelse: CTM ‘Variations’

Derudover kan man glæde sig til svenske Mariam The Believer (billedet), der tidligere udgjorde den ene halvdel af Wildbirds & Peacedrums, og nu laver skæv, varm og teatralsk indiepop. Og fra Norge kommer Jonas Alaska og Highasakite, der spiller henholdsvis folk og atmosfærisk indierock.

Spot Festival løber næste år af stablen den 3. og 4. maj, og indtil den 4. januar kan du købe early bird-billetter med 100 kroners rabat.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af