Kings of Leon til Smukfest

Sommerens festivaler er så småt begyndt at hive store navne op af godteposen. NorthSide smed for nylig  Flaming Lips, Arctic Monkeys og Band of Horses på plakaten, og nu kommer Smukfestt med sit første store modtræk. Det amerikanske søskendeband Kings of Leon lægger vejen forbi bøgeskoven i Skanderborg den anden weekend i august.

Læs også: Arctic Monkeys og The Flaming Lips til Northside

Offentliggørelsen skal nok sætte skub i billetsalget, da kvartetten i den grad har nydt stor popularitet i Danmark og resten af verden, specielt med udgivelsen af ‘Only By the Night’ fra 2008. Der bliver ikke lagt fingre mellem de helt store følelsesudladninger, når Kings of Leon sender deres storladne stadionrock gennem skoven i trykbølger.

Næste år afvikles Skanderborg Festival 7-11 august. Køb billet HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af