Odd Future i karambolage med fan

Hiphop-kollektivet fra Los Angeles kom forleden i slåskamp med en af deres fans under en koncert i San Antonio, Texas. En fan hoppede af en eller anden grund op på scenen, hvorefter han angiveligt blev banket på plads af Tyler, the Creator og co.

Den 17-årige Chassan Rasagi har planer om at sagsøge rapperne, efter han angiveligt fik både flænger, hudafskrabning og forbrændinger på kroppen efter sammenstødet. Dog tyder noget på, at den unge fan selv uddelte det første slag, hvilket kan få konsekvenser i skyldsspørgsmålet.

Læs også:
Video: Earl Sweatshirts personlige mørke

Blandt andet har den 17-årige været lidt for aktiv på twitter efter sammenstødet, hvor han blandt andet inddirekte indrømmer via en retweet, at han muligvis selv startede slagsmålet. Derudover praler han med den store check han vil modtage fra kollektivet.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af