Patti Smith udgiver nyt memoir

Den snart 66-årige sangerinde og poet Patti Smith udgiver endnu et memoir i 2013. Ifølge sangerinden selv bliver det en efterfølgeren til den prisvindende selvbiografi ‘Just Kids’ fra 2010.

Læs også:
Patti Smith: Jeg har ikke noget image, jeg gør bare, hvad jeg vil

Den endnu unavngivne roman bliver ikke en rock’n’roll-fortælling om det vilde liv i 70’erne. Tværtimod kommer den angiveligt til at handle om Smiths ægteskab med guitarristen Fred Smith, som hun var gift med i næsten 15 år. I den periode var Patti Smith stort set inaktiv i musikbranchen, og levede et meget tilbagetrukkent familieliv med mand og børn i staten Michigan. Da Fred Smith døede i 1994 genoptog hun sin musikkarriere. Patti Smith siger selv til Billboard:

»Jeg har ikke en stor rock’n’roll-livsstil, en sex, drugs og rock’n’roll-livshistorie at fortælle. Jeg tror jeg har en bedre historie. Gennem rock’n’roll jeg har rejst verden rundt, arbejdet med min afdøde bror og, bedst at alt, det var sådan jeg mødte Fred. Det ændrede mit liv på så mange uforventede måder, at jeg bestemt har min historie at fortælle«.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af