Peter Sommer indtager forfrossen P-kælder

Den 28. januar udkommer Peter Sommers længeventede nye album ‘Alt forladt’, der efter kunstnerens eget udsagn kommer til at byde på ‘dagen derpå-dance’. Under Frost tager Sommer til Indre By og spreder sine varme sangskrivertoner for et lille publikum i imtime rammer, da han giver koncert i den endnu ikke offentliggjorte parkeringskælder under Hotel Danmark.

Læs også: Frost udvider med piano og L.A.-besøg

De kompromisløse støjrockere i Speaker Bite Me gæster ligeledes Frost med en optræden i Koncertkirken på Blågårds Plads, hvor de vil opføre deres hovedværk ‘If Love Is Missing It Must Be Imposed’ med Broken Twin som suppert.

Det er muligt at købe kombi-billetter til Koncertkirken, som også byder på koncerter med Mariam the Believer, CTM og The Late Great Fitzcarraldos HER.

Peter Sommer
Fredag den 15. februar, kl. 21.
P-kælderen, Hotel Danmark
Entré: Ikke oplyst endnu (Billetsalg starter den 17. december via Billetnet)

Speaker Bite Me + Broken Twin
Fredag den 1. marts, kl. 22.
Koncertkirken, København
Entré: 147 kr. (køb billetter HER)

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af