Portishead til NorthSide?

NorthSide har indledt endnu en omgang ‘gæt et hovednavn’ på Facebook, og denne gang fører alle ledetråde til England. I sidste uge annoncerede festivalen, at rockens dark knight Nick Cave kommer til Århus, men allerede i morgen afslører NorthSide to navne yderligere. Og det tegner til at blive stort.

De første to ledetråde lød på ‘Internationale pionerer’ og ‘Internationalt stjerneskud’, den anden ledetråd var ‘Bynavn’ og ‘2010-debut’, og i går kom ‘Mercury Prize’ og ‘Lys’ på bordet. Første kombination af ledetråde passer ualmindelig godt på triphop-pionererne fra Portishead, som er opkaldt efter en by uden for Bristol i England. De vandt i 1995 en Mercury Prize for debutalbummet ‘Dummy’ fra året før, og de må siges at være pionerer indenfor triphop-genren (og meget mere).

Læs også:
Nick Cave and the Bad Seeds spiller på Northside

Det andet navne kunne være engelske Ellie Golding, som brød igennem med sin debut i 2010 både nationalt og internationalt. Pladen hed ‘Lights’, så også her passer ledetrådende meget godt. Det endelige resultat på gåden bliver først afsløret i morgen torsdag, men indtil da må man godt krydse fingre for de lovende profetier.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af