Queens of the Stone Age-album får dato

Roskilde-aktuelle Queens of the Stone Age dropper i små portioner flere detaljer om deres kommende album, der nu er planlagt til marts 2013. Sidst, bandet var pladeaktuelle, var i 2007 med ‘Era Vulgaris’, som de også optrådte med på Roskilde Festival.

Josh Homme og co. har allerede løftet lidt af sløret for indholdet på albummet. Det forlyder blandt andet, at både Foo Fighters’ Dave Grohl og Nine Inch Nails’ Trent Reznor har været med i studiet, og at den tidligere bassist i bandet, Nick Oliveri, også har bidraget.

Læs også:
Queens of the Stone Age til Roskilde

Tidligere på måneden beskrev bandet i et brev til musikmagasinet Mojo albummets lyd som »at løbe inden i en drøm inden i en kodein-kabaret«. Så blev vi så meget klogere.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af