Årets bedste: Tomas Barfods favoritter

Hver dag frem til jul peger et markant navn på årets vigtigste begivenhed, bedste sang og bedste udenlandske og danske album.

Tomas Barfod brugte en del af 2012 i Los Angeles og lavede her sit anmelderroste soloalbum ‘Salton Sea’ samtidig med, at han udgav et album med WhoMadeWho. Her er hans favoritter fra året der gik.

I går:
Choir of Young Believers’ favoritter


Hvad er det vigtigste, der er sket for dig i 2012?

»Jeg tror det er sådan et sammensurium af mine ‘to’ karrierer, for på den ene side har det været fedt at se, hvordan WhoMadeWho for alvor har taget fat, så vi ikke er så meget et ‘sjovt nice band’ mere. Det gælder både Danmark, men faktisk også det meste af Europa og Sydamerika. Omvendt har det også været stort for mig netop at få opmærksomhed som producer og soloartist, fordi folk lidt har gået og glemt den side af mig, fordi jeg de sidste mange år har fokuseret meget på WhoMadeWho. Det var en rar følelse af få gode anmeldelser, dj-jobs og så videre i kraft af mit soloalbum ’Salton Sea’«.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Chromatics ‘Kill for Love’

Hvad er årets bedste udenlandske album?
Chromatics ’Kill for Love’
»Den stemning, som Chromatics har formået at lave fra begyndelsen, er fantastisk. Det er så mørkt og meget melankolsk, og vokalerne har helt vildt meget stemning. Samtidig er jeg også meget imponeret over produktionerne, som ofte er helt simple uden at være kedelige. Det er elektronisk, samtidig med at der er masser af menneskelighed tilstede alligevel i kraft af de varme analoge lyde, pladeknitren og detaljer fra guitarer og klaver«.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.


Choir of Young Believers ‘Sedated’

Hvad er årets bedste danske album?
Choir of Young Believers ’Rhine Gold’
»Den burde faktisk endda være årets udenlandske, for jeg tror næsten ikke, jeg kan nævne nogen plade, som er bedre i hele verden. Alt er bare perfekt. Vokaler, melodier, lyd og produktion er af en sjælden høj kvalitet, også i udenlandsk perspektiv. Jeg er normalt ikke så meget til indie, men på trods af dette har den alligevel fanget mig, fordi jeg tror, den har et eller andet universelt stort over sig«.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.


Kendrick Lamar ‘Swimming Pools’

Hvad er årets bedste sang?
Kendrick Lamar ’Swimming Pools’
»Det er nok en L.A.-ting. Jeg har jo brugt det meste af året herovre, og jeg elsker at høre god urban på den lokale Power 106, mens jeg kører rundt i byen. ’Swimmings Pools’ er genialt produceret af en af mine ynglinge T-Minus«.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af