The Knife tilbage med nyt album

Der er fantastiske nyheder fra morgenstunden. I går aftes postede The Knife en meget mystisk video på deres website. Det skulle være en teaser til duoens længeventede efterfølger til ‘Silent Shout’ fra 2006, som ifølge musiksitet Pitchfork har fået navnet ‘Shaking the Habitual’. Albummet skulle udkomme allerede til efteråret.

Læs også: The Knife får gæster på nyt album

I den kryptiske video ser vi to personer gyngende i den svenske vildmark. Man må formode, at det er Olof og Karin Dreijer, hvor førstnævnte har iført sig en rød paryk. Ser man godt efter kan man sagtens ane, at den rødhårede person nemlig er en mand. Til videoen har The Knife tilføjet denne tekst: »Music can be so meaningless. We had to find lust. We asked our friends and lovers to help us«.

Udsagnet forklarer delvist duoens lange pause, og måske er det også et hint om, at de får hjælp af andre på de kommende album. Light Asylum-sangerinden Shannon Funchess har allerede afsløret, at hun synger med på et nummer.

Teaser-video:

 

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af