Trentemøller remixer Lower Dens

Trentemøller har kastet sit dystre univers over Lower Dens’ ‘Brains’, og har strippet det guitardominerede nummer for alt undtagen puls og vokal. ‘Brains’ er en nummer fra bandets seneste plade ‘Nootropics’, og bandet har selv anbefalet remixet på deres website.

Læs også: Projekt samler Trentemøller, Solkær og de Thurah

Resultatet er velkonstrueret, og bygger langsomt en mere og mere dragende stemning op omkring vokalen ved hjælp af Trentemøllers intense lydlandskab, der denne gang indebærer en insisterende basgang, trommer, klap, tamburin og en hel del elektroniske elementer.

Lower Dens ‘Brains’ (Trentemøller remix):

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af