Henrik Vibskov udgiver konceptalbum

Den sprælske multikunstner har endnu et nyt projekt i ærmet. Vi ved, at Henrik Vibskov udover sine åbenlyse designtalenter også har nogle skills bag trommesættet, hvor han blandt andet har gjort gavn for både Trentemøller og Mikael Simpson. Nu udgiver kunstneren sit første album i en serie af fem konceptalbum under navnet ‘Mountain Yorokobu’ via Fake Diamond Records.

Læs også:
Henrik Vibskov åbner minibutik 

Albummet er udelukkende indspillet ved brug af ‘rigtige’ instrumenter, som en modreaktion på den computergenererede musik. Hvert album er indspillet under én session, hvor Vibskov i selskab med en række andre musikere udforsker en bestemt musikgenre. En session, en genre, et sted og en stemning. På den måde bliver de i alt fem sessions til fem meget forskellige oplevelser og album.

Det første og andet album i serien udkommer mandag den 17. december digitalt, mens vinylen kan anskaffes tirsdag den 18. december.

Lyt til et track fra to sessions
HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af