Video: Cody og Frelsens Hær blæser for juleharmonien

Cody og Frelsens Hær ‘Disharmoni’

Antallet af julehjælpsansøgere har igen i år nået rekordhøjder, og der er langt fra ressourcer til at hjælpe alle. Det har danske Cody bestemt sig for at gøre noget ved, og har derfor indgået en musikalsk samarbejde med Frelsens Hær, der også i år samler ind til julehjælp.

»En torsdag aften i november mødtes vi med Valby Hornorkester fra Frelsens Hær og spillede sangen ‘Disharmony’ fra vores seneste plade. Vi optog mødet med dem i lyd og billeder med henblik på at bakke op om Frelsens Hærs julehjælp – og nu er det altså muligt at hjælpe, ved at købe indspilningen«, lyder det fra gruppen selv om samarbejdet.

Læs også: Velgørenhedsprojekt antænder kunstnersamarbejde

Sangen er skrevet af Cody, som har været særlig inspirerede af en særlig ulykkelig begivenhed fra 2009.

»’Disharmony’ er en sang, som er skrevet om en nat i august 2009, hvor en gruppe af irakiske flygtninge blev fjernet fra Brorsons Kirke af politiet. Den aften var nogen, som gjorde noget forkert. Der var en disharmoni tilstede – og det er den samme form for disharmoni, som Frelsens Hærs julehjælp prøver at udligne. Det er vi beærede over at kunne hjælpe med«, udtaler forsanger Kasper Kaae.

Hjælp fattige familier i Danmark ved at smide i bidrag i julehjælpsbøssen HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af