Video: The Eclectic Moniker med bjørn på

The Eclectic Moniker ‘Two Officers’

Sorte huller fra aftenen før. Du vågner op i en fremmed seng. Du kan ikke finde den ene sko, og du har vanvittig ondt i den ene skulder. Alle kender historien, som leves ud i The Eclectic Monikers video til ‘Two Officers’. Men egentlig begynder videoen et helt andet sted.

Læs anmeldelse: The Eclectic Moniker ‘The Eclectic Moniker’

To officerer og nogle kæmpe dyr redder en flok mennesker fra en flodbølge. Af en eller anden grund ender en af bjørnene på druktur med et dansk band på et slot langt væk. Er du forvirret? Bjørnen vågner op på et bord mellem balloner, ølflasker og Eclectic Monikers. Den er ramt. Resten af dagen forløber med at stykke sorte huller sammen af aftenen før.

Videoen er omend forvirrende, så vældig underholdende, indtil bjørnen beslutter sig for at smutte til boksetræning. Hvem går til boksetræning med onde tømmermænd?

‘Two Officers’ er tredje single fra gruppens debutalbum ‘The Eclectic Moniker’ fra maj.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af