Video: Ekstase med Major Lazers koncertcollage

Major Lazer feat. Flux Pavilion ‘Jah No Partial’

Der er tryk på, når Major Lazer holder store fester på marker rundt om i verden, hvor der stort set er frit lejde til hvad som helst på scenen. Bered dig på en potpourri af vildskab og ekstase, når Major Lazer river dig rundt på verdens marker i videoen til ‘Jah No Partial’.

Læs også: Hør Snoop Lion med Major Lazer

Major Lazer og resten af deres entourage af eksotiske røvvrikkende dansere og gæstestjerner slår med syvtommersøm fast, at de er festkaptajner på internationalt topniveau. På ‘Jah No Partial’, som er festkollektivets seneste bud på en festbasker, har de omrokeret en gammel reggaeklassiker fra Johnny Osbourne, som har givet sit besyv med på vokal.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af