Video: Penny Police foldes ud i stop-motion

Penny Police ‘As Long As You Watch My Heart’

Historien om ‘den lille garnnøgle’. Det lyder som et sødt børneeventyr, og det er næsten også, hvad filminstruktør Jacob Lundgaard Andersen og hans medstuderende fra American Film Institute har skabt med musikvideoen til Penny Polices ‘As Long As You Watch My Heart’.

I et eventyrligt og lidt børnebogsagtigt stop-motion-univers følger vi en lille garnnøgle, som tager det store spring ud af reden på jagt efter en ven. Den forelsker sig hurtigt i et bær, og så går jagten, for det lille bær er ikke sådan lige at fastholde. Tænk det der egern fra ‘Ice Age’-filmen.

Læs anmeldelse: Penny Police ‘The Broken, the Beggar the Thief’

Turen på land, under vand og ude i rummet er en uimodståelig lille historie, og der er ingen tvivl om, at dygtige filmfolk står bag værket. Sidst er garnnøglen en ualminelig fin hovedkarakter, da hele snorsituationen giver den mange forskellige udtryk og bevægelsesmuligheder.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af