Video: Reptile Youth går kropamok

Reptile Youth ‘Be My Yoko Ono’

Mads Damsgaard og Esben Valløe er på operationsbordet i deres nye video til ‘Be My Yoko Ono’, hvor konceptet om påklædningsdukker tages skridtet videre. Et menneskeligt forfald, hvor ansigt og krop går i opløsning, omrokeres og samles i nye afskygninger.

Læs anmeldelse: Reptile Youth ‘Reptile Youth’ 

Alt er klippet og klistret i papir og billeder, men befinder man sig i sit filosofiske hjørne, så kunne man opfatte det som en hentydning til virkelighedens plastikkirurgi, hvor mennesker i stadig højere grad lægger sig under kniven mod betaling. Men så igen, måske synes de bare, at de optiske illusioner er twistede på den fede måde.

‘Be My Yoko Ono’ er fra den danske duos debutalbum Reptile Youth.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af