Fallulah ‘Dried-out Cities’

Hun kan bare noget med percussion, Fallulah. Og så mestrer hun selvfølgelig at skrive den fængende popmelodi, der straks klistrer sig til øregangene. Det beviser hun endnu engang på sin nye single, ’Dried-out Cities’, der drives frem af håndklap og buldrende gulvtammer, mens Fallulah synger om sin frygt for at binde sig, få børn og så videre. Nummeret fortsætter altså også Maria Apetris evne til at forene medrivende pop og melankolske tekster.

Læs også: Fallulah rammer plet med ’Superfishyality’

Det er den anden forsmag på albummet ’Escapism’, som Fallulah udgiver den 4. februar. Sidste år lovede førstesinglen ’Superfishyality’ også godt for den danske musikers andet album.

Du kan høre ’Dried-out Cities’ på dr.dk HER.

Seneste Top Track: Foxygen ‘No Destruction’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af