Four Tet kaster sig over Grimes

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Grimes – Skin (Four Tet Remix) (Rip)

Grimes er på alles læber og i alles tanker for tiden, og den unge Claire Boucher, der gemmer sig bag mononymet, er nu også uvidende blevet Four Tets muse. I går uploadede Kieran Hebden nemlig et ‘remix’ af ‘Skin’ fra sangerindens plade ‘Visions’ og føjer sig selv til den lange liste af prominente skikkelser, der har fundet inspiration i Grimes’ univers.

Læs anmeldelse: Grimes ‘Visions’

Dog er der ikke tale om et remix i hele ordets betydning. Normalt aftales et remix mellem de to involverede parter, hvorefter et mere eller mindre symbolsk beløb betales den ene eller anden vej. Her har Four Tet dog handlet efter eget initiativ og taget et loop fra ‘Skin’ og brugt det som udgangspunktet for nummeret – enjoy!

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af