Hør nyt, klokkeklart album fra Pantha du Prince

Grænselandet som omkranser elektronisk musik bliver udforsket ivrigt i disse dage, og Hendrik Weber, som er manden bag Pantha du Prince, ser ud til at have fundet en ny, frugtsommelig sparringspartner i den norske perkussiongruppe The Bell Laboratory.

Samarbejdet har ført til brugen af verdens, hvis ikke største, så i hvert fald tungeste instrument, carillonen, hvis tonstunge klokker føjer ny dybde til den tyske producers fjerde album ‘Elements of Light’, som du nu kan høre i fuld længde før tid.

Læs anmeldelse: Panta du Prince ‘Black Noise’

Titlen er meget sigende, da det er præcis, hvad de æteriske, golde klokker bidrager med til Pantha du Princes tålmodige, afdæmpede univers. Musikken omslutter ubesværet lytteren og spejler på impressionistisk vis sig selv og klokkernes emanerende lys gennem sin 13″ prisme.

Hør hele albumet, der udkommer den 15. januar, hos NPR HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af