Justin Timberlake feat. Jay-Z ‘Suit & Tie’

Som vi i fredags annoncerede, har der de seneste par dage foregået en god gammeldags countdown på Justin Timberlakes website. Som forudset viste det sig at være nedtællingen til et spritnyt nummer, nemlig comeback-singlen ‘Suit & Tie’, som endda kommer sammen med den glædelige nyhed, at Timberlake udgiver nyt album i 2013 med titlen ‘The 20/20 Experience’.

Læs også: Justin Timberlake vender tilbage til musikken

Selv om han ikke har været så meget i rampelyset de seneste år, ruster gammel kærlighed ikke for Justin, og det er således Timbaland, der har produceret den lette, labre og legesyge popbrise, der svinger lystigt med kække horn og livlig percussion. Og et gæstevers fra selveste Jay-Z, ej at forglemme.

Havde man forventet den helt store, grandiose popsingle, bliver man skuffet, men sangeren virker selvsikker, stilbevidst og sidst men ikke mindst: Som om han har en plan. Hvad den plan helt præcist er med denne, i princippet meget lidt tidstypiske, single er ikke 100 procent til at regne ud, men det er der bestemt også en hel del charme ved.

Hør nummeret på Justins website HER.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af