Lyt til Darkstars nye album

Den britiske trio Darkstar er vendt tilbage med sit nyeste udspil på pladeselskabet Warp, som de skiftede til efter at have været i stald hos Kode9’s Hyperdub i starten af karrieren. Albummet ‘News From Nowhere’ lander i handlen den 4. februar, men det er allerede nu muligt at lytte til pladen i sin helhed nedenfor.

Læs anmeldelse: Darkstar ‘North’

Faktisk har helheden så stor betydning for trioen, at du ikke kan skippe mellem numrene, men kun høre albummet i sin fulde længde. Til gengæld har de vedlagt tracklisten, som du også kan se nedenfor. Der foreligger en europæisk turne, men endnu ikke en dato for et Danmarkbesøg.

1. Light Body Clock Starter
2. Timeaway
3. Armonica
4. –
5. A Day’s Pay For A Day’s Work
6. Young Heart’s
7. Amplified Ease
8. You Don’t Need A Weatherman
9. Bed Music – North View
10. Hold Me Down

Darkstar ‘News From Nowhere’:

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af