Peace ‘Wraith’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Peace ‘Wraith’

Referencerne er mange for Peace, der på en måde lidt har foden i to lejre. Det på overfladen umiddelbare og let tilgængelige udtryk med sit britiske islæt fornægter sig bestemt ikke, og bands som Franz Ferdinand, Editors og Arctic Monkeys står i kø for at blive krediteret dette unge bands underbevidsthed.

Læs også: 36 album du skal glæde dig til

Ligeledes gør den dansable rytmik og meget stærke melodik sig i den grad gældende, og er helt sikkert det, der, når dagen er omme, giver ‘Wraith’ decideret hitpotentiale – ikke dårligt for et ungt guitarband fra Birmingham.

Men Peace har også gået det amerikanske marked lidt i bedende med sine mere volumiøst producerede numre og decideret storladne omkvæd. I stedet for at udvande gruppens udtryk tager det blot noget af den ungdommelige iver ud af ligningen og ganger i stedet igennem med en lidt dybere melankoli, der klæder ‘Wraith’ og giver det en anderledes tyngde. På en måde har Peace formået at give guitarrocken et frisk pust og måske signalere et år, der står lidt mere i guitarens tegn end de foregående, hvad der for så vidt kan være både godt og skidt.

Seneste Top Track: Joey Bada$$ ‘Unorthodox’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af