Video: Henry Rollins uddeler tæsk til Dinosaur Jr.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Dinosaur Jr. ‘Pierce the Morning Rain’

Hvis du savner et godt grin at indlede weekenden på, så er der garanteret underholdning med denne nye video fra de aldrende rockere i Dinosaur Jr. Den amerikanske trio udgav sidste år deres tredje album, ‘I Bet on Sky’, post en længere pause, der havde sit udspring i sen-90’erne. Herfra stammer ‘Pierce the Morning Rain’, der nu har fået sin egen video.

Læs også: Se Solange teame op med The XX

I videoen ses tv-serielegenden James Urbaniak som en middelaldrende forstadsfar, der bliver afhængig af den pumpende bas fra et noget potent bilanlæg, fordi det frembringer hallucinationer om en, ja, ‘tæskeglad’ Henry Rollins.

Videoen bliver lanceret samtidig med nyheden om, at frontmand J Mascis skal optræde i serien ‘Portlandia’ i et afsnit, der bliver sendt den 25. januar på amerikansk tv. Hold godt øje!

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af