Video: Se Crystal Castles’ nye banger

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Crystal Castles ‘Sad Eyes’

Efter udgivelsen af ‘(III)’ og båret af rigelig vind i sejlene har Crystal Castles nu sluppet videoen til ‘Sad Eyes’, der med sit solide, høje tempo og afsindigt fængende tema nok skal blive en fanfavorit, når duoen tager deres nye album med på tour.

Læs anmeldelse: Crystal Castles ‘(III)’

Videoen er tilpas mørk til, at man aldrig er helt komfortabel i dens nærvær, og har foruden sin VHS-æstetik duoen i hovedrollen på scenen og ja, hvad der ellers foregår er vist op til beskueren at afgøre.

Crystal Castles spiller til foråret to danske koncerter, den 1. marts på Voxhall og dagen efter i Store Vega.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af