Video: Ty Segall viser hud i masseorgie

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Ty Segall ‘Thank God For Sinners’

Det er ikke fordi at ovenstående video viser legemsdele, der er upassende for børn og sarte sjæle. Alligevel virker set-uppet så groteskt, at man ikke kan lade være med at løfte et øjenbryn og trække lidt på smilebåndet. Videoen viser formationer af både hænder, fødder og andre ubestemmelige legemsdele, inklusiv Ty Segalls hoved, der til anledningen er dækket til af hvidt pudder og blod.

Læs også: Lyt til Darstars nye album

Den amerikanske garagerocker har med videoen til nummeret ‘Thank God For Sinners’,ikke overladt meget til fantasien, selv om det hele forbliver nogenlunde subtilt. På nær sidste scene, hvor det makabre kammer helt over.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af