Yeah Yeah Yeahs klar med ‘Mosquito’

Der er gået en rum tid siden vi sidst har hørt noget fra Yeah Yeah Yeahs, der senest udgav albummet ‘Its Blitz!’ i 2009. Nu har trioen endelig løftet sløret for detaljer om deres kommende album, der har fået titlen ‘Mosquito’.

Læg hertil en releasedato der hedder den 15. april og et albumcover, der mest af alt minder om filmplakaten til en splatterfilm fra 80’erne.

Læs også: Hør nye album fra Foxygen, Toro Y Moi, m.fl.

Albummet bliver produceret af Nick Launay og Dave Sitek, af hvem sidstnævnte til hverdag slår sine folder i TV On the Radio. Et nummer på det nye album er dog produceret af James Murphy fra hedengangne LCD Soundsystem, hvor også rapperen Kool Keith, under synonymet Dr. Octagon, lirer et vers af. 

Til Pitchfork har forsangerinde Karen O udtalt, at albummets lyd bliver meget skrabet, og at det skulle være en måde at bearbejde den nedtur, bandet kollektivt fik efter afslutningen på deres sidste turné, der samtidig markerede deres 10-års jubilæum.

Coveret til ‘Mosquito’:

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af