18 koncerter du skal opleve i marts

Vi guider til de bedste koncerter i marts – fra hiphop-brag med Nas og Lil Wayne til rockudladninger serveret af The Men og Palma Violets.

Speaker Bite Me
1. marts, Koncertkirken

For ikke så få år tilbage var Speaker Bite Me et af de mest prominente navne på den danske undergrundsscene med deres fusion af støj- og avantgarde-rock, og ikke mindst de lyttervenlige melodilinjer, der satte bandet stort på landkortet. Meget vand er løbet under broen siden, men nu er er kvartetten tilbage med en enkelt koncert i Koncertkirken i forbindelse med festivalen Frost.

Speaker Bite Me live @ Soundvenue Up Close fra 2008

Colin Stetson + Synd & Skam
1. marts, Jazzhouse

Denne aften bydes der på Jazzhouse indenfor til vildskab, skrålende halse og en stærkt forvrænget saxofon. Det er den amerikanske saxofonist Colin Stetson, der blandt andet har turneret med så prominente navne som Arcade Fire og Bon Iver, der i aftenens anledning fusionerer med de danske kaosrockere i Synd & Skam til en omgang stærk tobak på det ellers normalt fredfyldte spillested.

Colin Stetson ‘Judges’ @ Q

CTM + The Late Great Fitzcarraldos
1. + 2. marts, Voxhall/Koncertkirken

Selv om tiderne er trange for den almene musiker, er den danske undergrund i fuld flor og flere spirer har fået deres gennembrud på såvel den danske som den udenlandske scene. Det er i hvert fald tilfældet med Cæcilie Trier, der nu under synonymet CTM serverer en omgang lækker og smådyster 80’er-soul. Sammen med The Late Great Fitzcarraldos svinger hun vejen forbi først Voxhall og derefter Koncertkirken i forbindelse med Frost.

CTM ‘Jewel’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af