Apparatjik spiller på Statens Museum for Kunst

Der er lagt op til et såvel musikalsk som visuelt bombardement, når Apparatjik lægger vejen forbi Statens Museum for Kunst fredag den 3. maj.

Supergruppen, der tæller både Jonas Bjerre fra Mew, Guy Berryman fra Coldplay og Magne Furuholmen fra A-ha, vender tilbage til Danmark efter de sidste sommer som bekendt udsatte publikum foran Orange Scene for deres stort anlagte show.

Læs live-anmeldelse: Apparatjik på Roskilde Festival

Koncerten på Statens Museum for Kunst vil dog være anderledes, idet kvartetten vil optræde i en specialdesignet kube kaldet The Light Space Modulator. En konstruktion, som både vil iscenesætte gruppen og fungere som kilde til et spektakulært visuelt show.

Billetterne er til salg hos Billetlugen fra i dag.

Apparatjik
Fredag den 3. maj
Statens Museum for Kunst
Entré: Endnu ikke oplyst.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af