James Blake ‘Retrograde’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den første lyd fra den 24-årige englænders andet album ’Overgrown’, der udkommer til april, lægger sig i logisk forlængelse af hans debutfuldlængde fra 2010.

Den lister sig forsigtigt og spartansk i gang med en nynnende James Blake over et tørt metronombeat, inden han glasklart synger melodien over sin egen loopede vokal: »Show me why you’re strong / Ignore everybody else / We’re alone now«. I så mørkeblåt et tonefald at man mistænker ham for at synge til sig selv.

Og så, halvvejs gennem nummeret, kommer en kilometertyk synthflade brusende fra det horisonten og skyller som en tsunami af erkendelse ind over Blake, imens han synger: »And you’re friends are gone / And you’re friends won’t come«.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af