John Legend crooner Vega op

Forleden gæstede flødeprinsen Miguel Danmark, og nu melder endnu en stjerne sin ankomst til det kolde nord. Den amerikanske soul- og r’n’b-stjerne John Legend vender tilbage til Danmark og tænder for varmen med sin velsmurte stemme og soulede sange når han gæster Store Vega den 16. juli.

Koncerten kommer i kølvandet på, at Legend sidste år meddelte, at han udkommer med et nyt album i år, der har fået titlen ‘Love In The Future’, som bliver produceret af selveste Kayne West. Albummet har dog endnu ikke fået en udgivelsesdato.

Læs også: The Roots og John Legend laver Arcade Fire-cover

Soul-sangeren gav sidst koncert i et udsolgt KB Hallen i 2009, hvor de fleste anmeldere havde posetive tilbagemeldinger.

Selv om det her i vinterkulden kan føles som lange udsigter til en sommerdag i Legends selskab, så kan sangeren allerede nu opleves, om noget implicit, i den nyeste film af Quentin Tarantino, Django Unchained, hvor han har leveret et nykomponeret nummer med titlen ‘Who Did That To You?’.

Billetsalget starter den 4. februar kl. 10.00 via Billetlugen.dk.

John Legend
16. juli
Store Vega, København V
Entré: 430 kr.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af