Lyt: The Weeknd hjælper Juicy J

»One of those, it’s gonna be one of those nights / Weed blowing, champagne poppin’ / Got that weed blowing, champagne poppin«, synger The Weeknd i omkvædet efter et vers, der i vanlig stil handler om at være blæst, mens alle fyrene i rummet hader dig, men deres damer gerne vil have dig.

Det her er ‘One of Those Nights’.

Læs også: The Weeknds 15 mest sleazy tekstbidder

The Weeknds Abel Tesfaye er sådan set mest i fokus, men det er faktisk et Juicy J-nummer, der stammer fra Three 6 Mafia-rapperens kommende album ‘Stay Trippy’, der dog ikke har nogen fast releasedato.

Juicy J feat. The Weeknd ‘One of Those Nights’:

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af