Crystal Castles og Marie Key spiller på Roskilde Festival

Vi skal ikke længere tilbage end søndag aften for at finde Roskilde Festivals seneste programfornyelse i form af Kraftwerk. I dag kommer fire nye navne dog også på programmet, med start kl. 09, hvorefter et nyt navn kommer på programmet hver time.

09:00 Marie Key
10:00 Of Monsters and Men
11:00 The Lumineers
12:00 Crystal Castles

Læs også: Kraftwerk til Roskilde

Dagens første annoncering er den roste sanger og sangskriver Marie Key, der har høstet store roser for sit album ‘De her dage’, og blandt andet vandt prisen som ‘Bedste Tekstforfatter’ ved dette års Steppeulv-prisuddeling.

Dagens anden tilføjelse er islandske Of Monsters and Men, der kommer til Roskilde med deres storladne folkpop, mens canadiske Crystal Castles lukker dagens officielle tilføjelser ned. Duoen tager deres seneste album ‘(III)’ med til Dyrskuepladsen, og med Alice Glass i front er der garanteret et vildt live-show.

Læs også: 12 ting du ikke vidste om Crystal Castles

Som en lille bonus har rapperen Killer Mike også annonceret sig selv til Roskilde via sin hjemmeside.

Se det foreløbige fulde program for Roskilde Festival HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af