Purity Ring rusker Soulja Boy rundt

Det ville nok være mest subtilt at bedømme al musik på sine egne præmisser. Men i tilfældet med nummeret ‘Grammy’, må det dog siges at være de canadiske popdarlings i Purity Ring, der tager trofæet for bedste udførelse overfor originalen af amerikanske Soulja Boy.

Den ene halvdel af Purity Ring har udtrykt sin store kærlighed til den nyeste skive fra Soulja, hvor overstående nummer findes, og duoens cover fortsætter i bedste Purity Ring-stil med et velproduceret og dansabelt beat, tilsat den skønne men samtidig skrøbelige vokal fra forsangerinde Megan James. Et veldrejet og vrikkende stykke popmusik.

Læs anmeldelse: Purity Ring ‘Shrines’

Nummeret blev offentliggjort i forbindelse med Purity Rings nye hjemmeside, der ud over tourplan også præsenterer en merchandisebutik, hvor fans kan få tilfredsstillet deres idoldyrkelsestrang med diverse bandrelaterede accesories.

Purity Ring ‘Grammy’ (Soulja Boy remix)

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af