Speaker Bite Me-medlem synger digte

Martin Ryum, der er kendt som guitarist og sanger i det toneangivende støjrock-band Speaker Bite Me, vil i forbindelse med Frost fremføre en række digte af Inger Christensen, som han har sat musik til. Det drejer sig primært om lyrik fra samlingerne ‘Lys’ og ‘Græs’, og Ryum har til lejligheden skiftet guitaren ud med klaveret, når han giver sig i kast med materialet. Du kan nu høre en smagsprøve forneden.

Læs også: Frost udvider med piano og L.A.-besøg

Koncerten vil finde sted tirsdag 19. februar i klaverbutikken Copenhagen Piano, og Martin Ryum vil blive akkompagneret af sin SBM-kollega Signe Høirup Wille-Jørgensen og Maria Laurette Friis. Begge damer vil supplere korstemmer til koncerten, ligesom digteren Dy Plambeck ligeledes vil læse udvalgte Inger Christensen digte op.

Martin Ryum Fortolker Inger Christensen
Tirsdag 19. februar
Copenhagen Piano, Bredgade, København
Entré: 100 kr.

Varm op til koncerten med et lyt til sangen ‘Lys V’ her:

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af