Video: Boheme med Ring Them Bells

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Ring Them Bells ‘Nowhere For Me To Get Lost’

Der er få ting i denne verden, der fungerer så godt sammen som menneskeligt forfald og rockmusik. Bevares, de to ting fører ikke resolut hinanden med sig, men æstetikken omkring at lade alting stå til, passer bare rigtig godt til lyden af drønende guitarer og buldrende trommer.

Det viser danske Ring Them Bells til fulde i videoen til nummeret ‘Nowhere For Me To Get Lost’, hvor en ældre boheme-herre går fra tilforladeligt til forvrænget sindelag.

Læs også: Kraftwerk til Roskilde Festival

Den nye video kommer samtidig med annonceringen af, at gruppens nye udspil ‘I Ride Alone’ bliver udgivet på en lidt atypisk, men ganske rockmytologisk facon. Pladen kan, udover som digitalt download, købes som LP hvortil der følger en øl, der er brygget til lejligheden af mikrobryggeriet Mikkeller, og som både bryggeri og band opfordrer køberen til at nyde, samtidig med at pladen snurrer på pladespilleren.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af